SZÁLLÍTÁS - 2013.01.22.

 VONATOS KALAND - Hogy ne legyen unalmas a szombat,

amint a telepről elindult a busz a kutyákkal, már raktuk is be Cipőt, Körtét a kocsiba, mentünk Juditékhoz - akik ideiglenesen gondját viselték Rozsdásnak - a törpe ebért, majd gyorsan az állomásra, most már némi izgalommal, emlékezve az előző szállításra. Ott már várt a 3 vizsla bennünket, akik szintén a csapat részeként utaztak.

Gyors szerelvényezés, a Kókány család rutinosan, katonásan felvezette a csapatot a peronig, mely a sínek közt elhelyezkedő betonos utasváró. Ott spontán sorrendben felpakoltuk a kutyákat a mennyei vonatra. A szokásos turné következett, Gyuláék Érdig eljuttatják a csoportot, majd ott várja őket Skobrák Teri, aki dacolva kutyalétszámmal, időjárással, mindig ott van, átveszi a kutyákat és elviszi őket a felvevő helyre. Onnan az időjárás miatt eléggé megkésve, de egyszercsak elindult a busz a sok szerencsés kutyával. És ismét köszönet a Tierrettung Auslandnak, akik hihetetlen kitartással kutatják fel a leendő gazdikat teleplakóinknak, kiválasztják a legjobbakat és azoknak abban a szerencsében lehet részük, hogy egy teleplakó gazdijai lehetnek.

Köszönet Kókány Gyula Családjának, köszönet Skobrák Teréziának és a Hundehilfe Phönix-nek, hogy minden nehézséget vállalva mindent megtesznek azért, hogy egy maroknyi csapat élete jóra forduljon. És ez így van jól.