MILYEN VILÁGBAN ÉLÜNK? - 2017.07.10.

Mi a szent szar van már? Milyen fertőben élünk?

Miért viszket valakinek az ujja, hogy kiszolgáltatott, cserben hagyott, az életért nap, mint nap félve küzdő élőlényt élvezettel, aljasul legyilkoljon? Hogyan van az, hogy két falu közt, az út mellett agyon lehet lőni bárkit és bármit?

Elhagyott, rettegő kutyákat kell leölni és ott hagyni az út szélén? Tudod mit tettél te nyomorult lelkű, amikor megölted? A rettegő, menekülő kutyákat naponta többször látogatta valaki, ennivalóval próbálta közelebb csalogatni, hogy amikor sikerül elnyerni a bizalmukat, akkor elhozzuk őket onnan. Ma már majdnem meg tudta simogatni őt, akit te megöltél. Este, amikor ment vissza újra vacsorával, akkor így találta. Elvetted az esélyét és az életét. Ki vagy te? Ki osztotta rád ezt a szerepet? Ott van még a társa, akire rá ne merd emelni a kezed! Őt el fogjuk hozni, te pedig ne legyél nyugodt, mert nem minden marad titokban.

Vése és Iharosberény között történt. Ha bárki tud valamit az esetről, kérem, üzenetben vagy telefonon vegye fel velünk a kapcsolatot. 

2017.07.12.

VÉSE KÖRNYÉKÉN AUTÓZÓK!

Segítséget kérnénk a Vése és Inke között lévő 2 életben maradt kutya ügyében. Mint írtuk, harmadik társukat valaki hétfőn agyonlőtte. 2 társuk még azon a környéken van. Egy fekete-cser és egy vörös kutyáról van szó. Egy ott lakó állatbarát vállalta, hogy napi etetéssel próbálja szelidíteni és megfogni őket, viszont társuk halála és az éjszakai vihar miatt egyelőre nem tűnnek fel a megszokott helyen. Kérjük, ha valaki látja őket a 61-es út mentén, Vése és Inke közt a 165-166-os km szelvény környékén, hívjon bennünket 70/361-9980, vagy a 30/281-3200 -as számot!
Köszönünk minden információt.