2:1 Canine&Feline termékek

Egy korszerű termék kedvencednek, és állatvédő lehetsz!

 

Az igazán szerető, gondos gazdiknak fontos, hogy kutyájuk-cicájuk a legjobbat kapja. Az igazán sikeres, nagyvonalú cégeknek fontos, hogy a profitjukból támogassanak egy számukra szimpatikus ügyet képviselő szervezetet. Ha most Cortaflex termék vásárlásával óvod kutyád-cicád egészségét, az állatvédelmet is támogatod.
Olvasd el a tájékoztatót, lehet, hogy pont ezt kerested!

2 in 1: TÁMOGASSA SAJÁT KEDVENCE EGÉSZSÉGÉT ÉS A KUTYATÁR EGYESÜLET VÉDENCEIT

Mit szólna, ha egyszerre segíthetne saját kutyáján, miközben egy jó cél érdekében elesett állatok mentését is támogatja?

Az Equine America egyedülálló akciójának köszönhetően, most Magyarországon elsőként a Kutyatár Természet- és Állatvédő Egyesületet támogathatja 500 Ft-tal minden egyes, ebek és macskák számára kifejlesztett Canine & Feline termék megvásárlásával 2017. május 15. és 2017. július 15. között! Nincs más tennivalója, mint ellátogatni webshopunkba (http://www.pannonlogyogyasz.hu/bolt/kutyak-macskak), vagy felhívni bennünket (+36-30/647-99-78) ahol a kiválasztott termék megrendelésekor szíveskedjék a megjegyzés rovatba beírni, illetve bediktálni a következő jelszót: „Kutyatár”.
A prémium kategóriájú táplálék-kiegészítő termékcsalád 50 éves fejlesztési tapasztalattal járul hozzá kutyája egészségi állapotának fenntartásához. Ahogy négylábú barátaink idősödnek, az ízületek kétség kívül megérzik az idő és az igénybevétel hatását. A veleszületett konformációs hibák, és a fiatalkori hirtelen túlnövés felgyorsítja az ízületek, a gerinccsigolyák közötti porcok, a szalagok és inak igénybevétel okozta károsodását. Az Equine America által kifejlesztett termékcsalád jelentősen hozzájárul a fájdalommentes, vidám kutyaélet fenntartásához azzal, hogy a táplálék-kiegészítők rendszeres adagolásával az ízületeket alkotó szövetek hosszú időn át egészségesek és mozgékonyak maradnak.

Kutyatár Természet- és Állatvédő Egyesület:
A Kutyatár állatvédő egyesületként a felelős állattartás elterjedéséért küzd. A felelős állattartónak fontos saját állatának a jóléte, melyhez biztosítani kell számára, hogy szükségtelenül ne kelljen fájdalmat elviselnie. Az ízületi eredetű fájdalmak sok kutyát érintenek, és egy gazdinak rossz látnia, amikor kutyája szenved. Sok gazdi szeretné a leghatékonyabb készítményt megtalálni kutyája számára, hogy megelőzze, enyhítse, vagy megszüntesse az ízületi panaszok okozta fájdalmat. Számunkra öröm és megtiszteltetés, hogy egy olyan ügynek vagyunk kedvezményezettjei, mely kutyáink jólétét szolgálja, mely esélyt ad számukra, hogy fájdalom nélkül élhessenek, mert gazdáik egy speciálisan erre kifejlesztett termékcsaláddal kényeztetik Őket, hiszen a legjobbat akarják Nekik, ezért a legjobbat érdemlik.
Előre is köszönjük megtisztelő támogatásukat!
Boncz Edit (a Kutyatár Egyesület vezetője) és az Equine America Magyarország csapata

Webshop: http://www.pannonlogyogyasz.hu/bolt/kutyak-macskak
Ne felejtse a jelszót: KUTYATÁR!

A támogató együttműködésben részt vevő termékek listája:

1. CORTAFLEX POWDER kutyák és macskák részére (por)
Ahogy a kutyák és a macskák idősödnek az ízületeik kétség kívül megérzik az idő és az igénybevétel hatását. Azért, hogy ízületeik hosszú időn át egészségesek és mozgékonyak legyenek, kedvencével etessen mindennap Canine&Feline Cortaflex-et. A veleszületett konformációs hibák, és a fiatalkori hirtelen túlnövés felgyorsíthatja az ízületek igénybevétel okozta károsodását. Ezért már fiatal állatokkal is, főleg melyek gyengébbek, etessen napi rendszerességgel Canine&Feline Cortaflex-et, hogy életük során ízületeik minél egészségesebbek maradjanak.
Felhasználása egyszerű: a napi étrendbe belekeverhető. Felszívódása a mikromolekuláknak köszönhetően kiváló.
Adagolása:
Kistestű kutyáknak: 2 g naponta (1/2 mérőkanál)
Nagytestű kutyáknak: 4 g naponta (1 mérőkanál)
Macskáknak 1 g naponta (1/4 mérőkanál)
Kiszerelés: 120 g - 19. 714 Ft, amelyből Ön 500 Ft-tal támogatja a Kutyatár Természet- és Állatvédő Egyesületet!

2. CORTAFLEX HA Caps – kutyák és macskák részére
Biztosítsa kutyájának, macskájának ízületi mozgékonyságát a Cortaflex kutyáknak, macskáknak szánt készítményével! Kedvenceink ízületi aktivitása, mozgékonysága függ a tenyésztéstől, az aktív munkavégzéstől és az életkortól. A Cortaflex egyedülálló formulája képes megőrizni az ízületek egészségét, illetve hatékonyan csökkenti a már fennálló elváltozásokból eredő fájdalmakat, ízületi beszűküléseket. Kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, nem minősül doppingszernek.
Etetési javaslat:
Kis – és közepes testű kutyáknak 1x1 kapszula / nap.
Nagytestű kutyáknak 2x1 kapszula/ nap
Macskáknak 1x1 kapszula/nap
Kiszerelés: 60 x 200 mg tabletta – 13. 012 Ft, amelyből Ön 500 Ft-tal támogatja a Kutyatár Természet- és Állatvédő Egyesületet!

3. CORTAFLEX SOLUTION – kutyák és macskák részére
Természetes és biztonságos
Ahogy a kutyák és a macskák idősödnek az ízületeik kétség kívül megérzik az idő és az igénybevétel hatását. Az oldat etetése kitűnő választás a kizárólag száraz étrenden tartott kutyák és macskák számára, vagy azoknak, akiknek megoldható a szájon át történő befecskendezés. Az oldatot a száraz eledelre csöpögtetve etethetjük.
Kiszerelések:
236 ml – 13. 012 Ft, amelyből Ön 500 Ft-tal támogatja a Kutyatár Természet- és Állatvédő Egyesületet!

946 ml – 32. 762 Ft, amelyből Ön 500 Ft-tal támogatja a Kutyatár Természet- és Állatvédő Egyesületet!

4. SUPER-FENN EXTRA ERŐS POR kutyák részére
Gyorsan ható alternatívája az ördögkarmot tartalmazó termékeknek, természetes változata a gyulladáscsökkentő tablettáknak. Előnyei továbbá, hogy nem ismertek mellékhatásai, gyors eredményt okoz és ízletes. ASU és bromelain tartalommal rendelkezik.
Az ízületek mozgásának helyreállításához használja a klinikailag bizonyított hatékonyságú Cortaflex® termékekkel.
Természetes alternatíva ütések, zúzódások és húzódások, illetve túlerőltetés vagy idős kor miatt beszűkült ízületi mozgás esetén
Összetevők: Élesztő-kultúra, kaolin, kálcium-karbonát, avokádó-szójabab nem szappanosodó rész (ASU), bromelain, Yuccaschidigera kivonat, Acaciacatechu kivonat, Scutellariabiacalensis kivonat, növényi olaj, ammónium-propionát (tartósítószer).
Kiszerelés: 240 g – 11. 711 Ft, amelyből Ön 500 Ft-tal támogatja a Kutyatár Természet- és Állatvédő Egyesületet!

5. PROPELL – kutyák és macskák részére
Magas vas tartalmú folyékony takarmány kiegészítő, hogy kutyája biztos megkapja a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat, hogy egészséges és élettel teli legyen.
Macskáknak is adható.
Kiszerelés: 946 ml – 6. 504 Ft, amelyből Ön 500 Ft-tal támogatja a Kutyatár Természet- és Állatvédő Egyesületet!

6. INFLAMEX OLDAT – kutyák részére
Az Inflamex ismert mellékhatás nélküli, természetes összetevőkből álló készítmény. Ördög karom és jukka igen hatékony kombinációja, amit etethetünk a Canine&Feline Cortaflex-szel együtt a kúra kezdetén, vagy akár teljes hosszában, illetve indokolt esetben önállóan. Alkalmazása elősegíti az ízületek gyorsabb regenerálódását, jó hatással van a vérkeringésre, segíti a fáradt izmok lazítását, csillapítja a rossz tartásból eredő, vagy ízületi gyulladással járó fájdalom mértékét.
Etetési javaslat:
Kistestű kutyáknak: 2,5 ml/nap
Közepes testű kutyáknak: 5 ml/nap
Nagytestű kutyák: 7 ml/nap
A Canine Inflamex Solution oldatot leggyakrabban versenyagarak esetében használják, akik a magas igénybevételnek köszönhetően gyakran szenvednek izom és ízületi fájdalmaktól. A készítmény nem tartalmaz NSAID típusú gyulladásgátlókat, sem phenylbutazon hatóanyagot.
Kiszerelés: 473 ml – 9. 544 Ft, amelyből Ön 500 Ft-tal támogatja a Kutyatár Természet- és Állatvédő Egyesületet!