IVARTALANÍTÁSI ALAP ÁLDOZATAI - 2017.

 Az ő műtétjüket szintén az ivartalanítási alapunkból fedezzük. Az ivartalanítási alap a Ti támogatásotokból

jött létre, és a benne felhalmozódó összeg nagysága Rajtatok múlik. Többféle módon lehet támogatni bennünket, ezen belül azt az ivartalanítási programot, amely nélkül semmi remény nincs arra, hogy romlás helyett javulás mutatkozzon a jelenlegi állapotokban. Minél több kép lesz ebben az albumban, annál kevesebb felesleges alom fog megszületni évente kétszer.

Mindenki tudja a matekot: egy szuka-nőstény évente kétszer képes szülni. Fél év múlva a kölykei is tudnak szülni, és a szuka-nőstény is újra. Újabb fél év múlva szül a szuka-nőstény, szülnek a kölykei, és a kölykeinek a kölykei. És ez fél évente így megy. Ha egyszer megállítjuk a folyamatot, az egy kutya-macska esetében is igen látványos eredményt jelent. Sok állatnál pedig pár év alatt elérhetjük, hogy kezelhetővé váljon a probléma. Egyéb hozadékáról nem is beszélve: bizonyos betegségek és magatartászavarok elmaradása, szökős kutyák számának a csökkenése, megrongált kerítések, elütött állatok...ezek mind felesleges veszteségek.

Mi a rendelkezésünkre álló pénz függvényében következetesen ezt az utat járjuk, ivartalanítani fogunk, ameddig csak tudunk. Aki támogatni szeretné ezt a programunkat, keressen bennünket üzenetben. Szívesen megadunk minden információt, amely segít abban, hogy mindenki a számára legszimpatikusabb módon vehessen részt abban, hogy városunkban pár év múlva ne legyenek olyan állatok, akik már születésükkor halálra lettek ítélve.